neděle 7. srpna 2016

Návštěva kočkomilů

Jelikož jsme na chalupě s kocourama přišla nám jako vhodná chvilka pozvat na návštěvu chovatelku, aby Epíčka omrkla, jak se tu má. Přece jenom už to byl nějaký měsíc, co ho neviděla a ,,kočičí návštěva" udělá vždy radost. Celá návštěva byla moc fajn, kluci si užívali pozornost, která na ně byla obrácená a dokonce jsme dostali i nějaký ten radostný balíček plný překvapení. Za což moc děkujeme.

Některé mňamky neznáme, na některé dobrůtky se kluci třepou se zatajeným dechem, na Applaws naši kluci asi ještě nedospěli. Čichli a odešli, a přitom ostatní Applaws vynáší do výšin. Cosmu má Epíček moc rád, Fabišek si s ní spíše hraje. Schesir jim chutná stejně tak jako ND granule, které jsou pro ně jako dar z nebes. Zkušenosti nemáme s ALMO NATURE a jen matně si vybavuji, jestli měli něco jako Liquid. Navíc byla i vábnička. Po návštěvě kluci nadobro odpadli únavou a vylezou asi až na večer.

Jí vám kočky Applaws? Všichni si ho chválí a u nás se toho ani nedotknou
Jaké máte zkušenosti s ostatníma? :)

2 komentáře:

  1. Moje kočka applaws miluje. Kupuju granulky a miluje od nich i konzervy, kapsičky a mističky :) Navíc mi přijde, že to nádherně voní :) Od cosmy jsme měli tuším konzervičku a tu zase ta moje nechtěla. Nejsme si ale teď jistá, jestli to byla skutečně cosma :D Zkoušíme toho tolik, že někdy ztrácím přehled :)

    OdpovědětVymazat
  2. Cosmu naši můžou. Applawsu se vůbec netknou.Čichnou a odejdou.

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za milý komentář :)