úterý 23. srpna 2016

Epíček na chaloupce

Minule jsem se s vámi podělila o fotky Fabiška na chaloupce a dnes bych ráda ukázala i pár fotek Epíčka, ale je to expert na uhýbání foťáku a zavírání očí. Přece se nebude fotit, na to je moc vznešenej :) Také máte doma takový hérečky, co se nechtějí fotit?








4 komentáře:

  1. Nádherný kocour! Já mám zatím jen pejska, ale plánuji k němu časem i kočičí kamarádku :) A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  2. Smutný je, že já docela často píšu na blog negativní věci... :D I když jsem dneska hodně článků smazala, až moc negativity. To mi připomnělo, že jsem jednou chtěla odjet za přítelem, autem a najednou kolo prázdný. :D
    Jednou, až budeme s přítelem bydlet spolu, tak si určitě chci pořídit nějaké zvíře - pes nebo kočka. Sice jako teď doma máme psa a i několik koček, ale to jsou většinou přistěhovalci, ale já bych chtěla právě krásnou, hezky barevnou kočku, asi jako je tvůj kocour. :) Prostě něco jiného než obyčejnýho mourovatýho koucoura. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. He hezký,že jste jakoby kočky zachránili,protože je spousta lidí vyhazuje na ulici.Určitě doporučuji s PP kvůli nemocem nebo pak nějakou z útulku,dát někomu druhou šanci:) <3

      Vymazat
  3. Krásné fotečky, ty modré oči - wow! Naše číča se taky nerada fotí. Má sice občas světlé chvilky, že nám zapózuje, ale nebaví ji to. Naopak oba psi - máme 2 fenky, to jsou přímo modelky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za milý komentář :)