středa 6. července 2016

Kočičí POMOCNÍK a FAIL

Jsou věci, které člověk kupuje pro kočky s tím, že to bude naprostá bomba a oni kolem toho chodí a ani se toho netknou nebo o to jen zavadí, aby vám to nebylo úplně líto. A potom jsou věci, které už kupujete ze zoufalosti, že to asi nepůjde, ale i tak to chcete zkusit .Nakonec se ukáže, jaký diamant jste si přinesli domů. Tyhle věci se netýkají jen hraček, ale i misek, úklidu a čistoty kolem nich.
Proto jsem se rozhodla udělat takovou sérii, kdy představím vždy jednu věc, co je naprostý propadák, kterou jsme nedomysleli a potom jednoho obrovského pomocníka.




Dlouhou dobu jsme nevěděli, jak se zbavovat chlupů, řekla bych na gauči, po zemi, ale myslím, že úplně všude. Jelikož má Epík tak jemné chloupky, že se ho dotknete a půlku kočky máte v ruce, koupili jsme už ze zoufalosti nějakou rukavici v Tchibu. Dobře, byla nadepsaná, že je na mazlíčky, ale i tak jsme v to moc velkou důvěru nevkládali. Ale opak se stal pravdou a je to velice oblíbený pomocník do domu. Dají se tím dělat sedačky, pelíšky, prostěradla, peřiny a v podstatě všechno, kde se rozlítnou chlupy. My ji ale na srst nepoužíváme na to máme speciální hřebínek.
RUKAVICE

A takový opak a ohromující nápad byl, že naučíme chodit na lidské WC. Znáte ty videa, navíc Epík nám skákal od malička na záchod, tak jsme si mysleli,že to půjde a taky že by šlo, ale chce to obrovskou trpělivost. Epíček je obrovský hrabal, takže píseček, co tam měl byl úplně, ale úplně všude, takže jsme plán odložili na léto, až bude na chalupě, kde je záchodů víc a my tím pádem nebudeme muset pořád oddělávat trenažér, abychom mohli jít. JENŽE, pořídili jsme si klučinu č.2 a ten je o tolik těžší,že by se to s ním celý prorvalo.Možná, že ne, ale riskovat to nebudeme. Takže to byl obrovský PROPADÁK!!!

A co vaše zkušenosti? 

2 komentáře:

  1. Kočky jsou zlatíčka, ale některé věci ohledně nich jsou občas trošku frustrující :D I tak bych se ale našich kočičáků nikdy nevzdala ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To my samozřejmě těch našich taky ne. Ačkoliv jsme v kočičím světě jen jejich pouhými otroky. - Kuba

      Vymazat

Děkuji vám za milý komentář :)