sobota 9. července 2016

Je důležité mít pelíšek? Jaký záchod máme?

Když jsme si pořizovali 1. kotě, to je tak rok zpátky, řešili jsme samozřejmě otázku, co všechno nakoupit. Škrabadlo, misečky a další. Věděli jsme, že kam si kočka lehne, tam si lehne a že pelíšek teoreticky nepotřebuje, ale i přesto nám to nedalo a koupili jsme polštář. Epíček na něj nikdy ani nestoupl, přeskakoval ho a očividně mu hrozně vadilMoc měkký? Moc polštář? To nevím, ale když nám dovezli Fabiška, tak na polštář začal lézt, spát tam. Byli jsme sice štěstím bez sebe, že se dočká uplatnění, ale co myslíte? To byl pouze 1 den a už se ho nedotkl. Takže u nás pelíšky vůbec nevyšly, nejčastěji spí v posteli, na koberci nebo na škrabadle. To se dá považovat za určitou formu pelíšku s výhledem. Proto by mě zajímalo, jak je to u vás? Používají pelíšky, nebo na to kašlou a kde nejčastěji spí :)
Co ovšem mělo u nás úspěch je záchod, tentokrát jiný, než o kterém jsem psala naposled. Kočičí záchod, kterého jsem si nevšimla u moc z vás. Koupili jsme ho na zoohitu a perfektně k nám sedí. Bydlíme v bytě, tudíž není moc prostoru, kam šoupnout takovou krávu, jako je kočičí záchod, ale tento záchod má vstup ze shora a když z něho kočka vychází, zbytky, co by mohla vynést ven se zachytí nahoře. Musím ho doporučit, i přesto že jsme klasický záchod nikdy neměli. Hodně lidí se mě ptá, jestli není díra moc malá, ale ujišťuji vás, není,  Fabišek je obrovský, sice není ještě dospělák, ale místa je tam spousta. Je možné,že obrázek zkresluje. Co si myslíte o tomto záchodě vy? Zkusili byste ho někdy? Nebo radši klasika? :) 


2 komentáře:

  1. Moje princezna taky v pelíšku nespí. Když byla maličká, tak měla koš s polštářem a dekou a tam spinkala pořád. Dávali jsme ji ho i do nohou postele a spala tam. Po tom, co byla na kastraci, tam ani nevlezla. Nevím proč. Jsem si říkala, že se ji je třeba už malý, tak koupila velký pelíšek a toho si ani nevšimne. Vleze tam jen, když tam mám pamlsky :D
    Záchod vypadá zajímavě. My máme krytý záchod a vstup má normálně zepředu. Nekrytý bych ani nechtěla, protože vždycky hrozně hrabe, že se to odráží od stěn, takže kdyby měla obyčejnou bedýnku, bylo by to všude :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,s tím záchodem,na chalupu jsme ještě nestihli koupit záchod,tak kluci dostali provizorně pouze lavor s písečkem,ale Epíček je tak čistotný a takový hrabal,že tam stojí třeba 15 minut a pořád zahrabává,takže je to úplně,ale úplně všude.Takže souhlasím,že to se nedá.Ale tady u toho záchodu lítá něco ven minimálně :) Děkuju za zkušenost a přeji hezký den :)

      Vymazat

Děkuji vám za milý komentář :)