čtvrtek 21. července 2016

Jaké stelivo pořídit?

Ahoj,chtěla bych se podělit o svoje zkušenosti s kočkolity, které jsme už vyzkoušeli. Na úplném začátku jsme měli píseček od Biokat's. Nám ne tak úplně vyhovoval, protože jednak strašně smrděl, ale hlavně Fabiškovi se zachytával v packách a roznášel to tak po bytě. Docela hezky hrudkovalo, dávali jsme do sáčků a do koše, ale i tak jsme se rozhodli kočkolit vyměnit za jiný.

Rozhodli jsme se vyzkoušet kočkolit pro dlouhosrsté kočky, hrudkující a splachovací. Z těch co jsme měli se mi líbil nejvíce. Byt čistý, packy čistý, nesmrděl, protože se hned spláchl do záchodu.Ten určitě doporučuji. Věděli jsem, že jedna známá používá dřevěné pelety na podpal a rozhodli jsme se to zkusit, ale nehrudkuje a člověk to pak kompletně celé vyměňuje častěji, než obvykle. I když si pamatuji, že to bylo nějaké obrovské balení ve slevě. Myslím si, že dopotřebujeme ty nynější a vrátíme se zpět ke kočkolitu od Cat's Best. 

Budu moc ráda za vaše zkušenosti s kočkolity. Třeba nakonec najdu něco,co bude ještě více vyhovující :)

1 komentář:

  1. My jsme toho taky vyzkoušeli hromadu. Z těch levnějších je nej český Mikeš, a pak stelivo z Penny (růžový obal) - dobře hrudkuje, není příliš prašné, ale ani velké (jak to bývá u jiných, třeba i dražších).

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za milý komentář :)