sobota 10. září 2016

Syrové maso

Musím říct, že v tomhle jsme úplní nováčci. Ale moc se mi líbí představa, že budou kluci jíst syrové maso. Věřím, že je to pro ně určitě zdravější a pro nás oddané poddané také levnější. I když se to nedá říct teď o začátku, protože dáváme zatím maso na tajnačku.

Kočičáci jsou mlsnější snad jak já, všechno hodinu očuchávají, než se do něčeho pustí a syrové maso by zatím jen tak nesnědli. Náš úplně první pokus skončil tím, že Epíček začal hystericky řvát a lítat po celým bytě, co to má v puse. Pak mě pěkně vymňoukal, tak jsme od toho upustili, usmířili se a teď to zkoušíme zase znova. Syrové maso zamícháváme zatím do kapsiček, aby přerazily smrad masa.

Když je to na hodně drobné kousky tak to sní, aspoň, co se kuřecího týče. Hovězí už tak oblíbené není, to každýho z nich posune o jeden level dolů. I když je to rozřezané na malinkaté kousky, div si člověk neuřízne prsty, tak prostě jim to smrdí, kapsička nepomůže. Máte nějaké nápady, jak jim dát hovězí?

Když si to shrneme Epíček sní kuřecí v pohodě a hovězí dá do pusy, ale moc se mu to nelíbí a nechce to jíst dál. Fabišek se stal těžším kouskem na naučení na maso a to byl z domu zvyklý.Kuřecí sní, ale netváří se moc nadšeně a hovězí ani omylem,přece není blbej, proč by si měl dávat maso, když si může dát kapsičku :D 

Během všech pokusů se plazím po kolenou ležím na podlaze se syrovým masem v rukách před kočkama a prosím, aby si k tomu veličenstvo aspoň čuchlo.




2 komentáře:

  1. Chudáci kluci :D článok ma pobavil :) držím palce, aby si rýchlo zvykli :) ja som mala mačky len u dedka, pretože doma mi to nedovolili, ale tiež boli odchované na varenej strave :D
    Marysamazingworld

    OdpovědětVymazat
  2. Jee to je krásná fotka! Miluju kočky :) Taky máme doma pěkně zmlsané potvůrky, pořád chtějí jen kapsičky a bonbónky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za milý komentář :)