středa 9. srpna 2017

Opičí les Alas Kedaton

Konečně jsem si na vlastní kůži vyzkoušela rčení ,,Jsi drzá jako opice". Pokud možno, neberte si nic, co byste nepotřebovali. Sundat náušnice, řetízky, sluneční brýle, bez vody hodinku vydržíte. A teď proč.

Jedna slečna si vzala s sebou vodu. Opice jí flašku ukradla, otevřela ji, napila se.. se zbytkem se umyla a flašku po slečně hodila ještě zpátky. Pokud nosíte brýle, hlídejte si je, jak jen to jde. Kolikrát se prý stalo, že brýle opice ukradly a přímo před vámi je ještě rozdupaly. Paní, co nás provázela, měla u sebe bambusovou tyčku, kterou nás chránila, kdyby opice zešílely. Krmili jsme je burákama, protože jsou po banánech prý agresivní.

Součástí prohlídky byla i možnost držet netopýra nebo hada. Já osobně šla do netopýra, protože to se jen tak nepoštěstí. To by ale nebylo Bali, aby nám k té fotce s netopýrem nenavlíkli Sarong a nedali na hlavu korunu. Určitě moc doporučuji, pokud zvažujete jet na Bali, zastavit se v tomto opičím lese nebo v Ubudu.












Není to úplně můj styl no..:D


Jak se vám fotky líbily? Byli jste už někde v opičím lese? Napište :)


2 komentáře:

  1. Krasne fotky!! Nejvic se mi libi ta fotka s tim opicim miminkem, to je bozi!! :) a chovat netopyra je fakt, ze se jen tak nepostesti, musely to byt moc prima zazitky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za milý komentář :)