středa 9. listopadu 2016

Přestal mňoukat!

Je to tak týden zpátky, možná víc, co se Epíček začal vztekat doprošovat se a dělat scény, jak nikdy předtím, když nebylo teď hned po něm..asi máme společnýho kde co. Ale důvod byl jednoduchý, chtěl ven. Na chodbu, na balkón, kamkoliv, mysleli jsme, že je mu teplo protože, jak začalo přituhovat, tak jsme začali topit. Vypnuli jsme topení, tím to nebylo.

Další možnost byla, že mu chybí chaloupka na kterou jsme jezdili od té doby, co začalo léto. Měl možnost se prohánět venku, chytat hmyz, být v přírodě, byl tam nesmírně nadšenej. Jenže to už jsou téměř 2 měsíce, že jo. Proč by nevyváděl hned?

Chovatelku napadlo, že může mrouskat kočka někde v baráku. A v tu chvíli nás hned napadlo, že nad náma má paní hluchou kočičku, tak jestli ji nějak vnímá, je to možné, ale pozor je vykastrovaný. Slyšela jsem už, že by mu mohly nějaké choutky zůstat, je to hold pořádnej chlapák.

Potom měl 2 dny, kdy pořád chodil po bytě a strašně mňoukal, celý den, snad bez přestávky, téměř nespal, byl úplně vydrážděný. Seděl třeba 4 hodiny před vchodovýma dveřma a mňoukal na ně. Druhý kocour vůbec nechápal o co mu jde a v klidu si dál lebedil. Teď během posledních pár dní se trošku uklidňuje a chytne ho to třeba na hodinku večer, že nás všechny seřve. A pak už dobrý. Máte někdo podobnou zkušenost?:D


4 komentáře:

  1. Náš kocour má ted stejní období, sedí u dveří a pořád jenom mnouka do kola jako gramofon už mě to rozčiluje a přitom ten mladší je uplně v klidu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme to úplně stejně,mladší nechápal o co mu jde a já si trhala vlasy na hlavě :D

      Vymazat
    2. no a nejhorší je to v noci , když všichni spí je ticho a kocour si usmyslí že si půjde mnoukat ke dveřím..:-D uz nevim cim ho umlcet, pamlsky zaberou jen na chvíli..:-D

      Vymazat
    3. Jejda,tak to mate doma radost!!Hodne stesti a dejte vedet,jestli se to zlepsuje nebo ne :) budu se tesit

      Vymazat

Děkuji vám za milý komentář :)