čtvrtek 10. listopadu 2016

Lenoch nebo třeštidlo?

Ahoj, zajímalo by mě, jestli máte doma kočičky, které jsou líné se i otočit, k jídlu si i lehnou a nebo naopak máte takový třeštidlo, že chvíli nedá pokoj, pořád něco zkoumá, někde lítá a nemůže mu nic utéct.

To vám musím povědět, náš Epíček jde z extrému do extrému, celý den se ani nepohne, je jak kameň a večer, když řeknu, tak to teda ne chlapče a vytáhnu jeho nejoblíbenější hračky. Je na úrovni, kdy lítá z jednoho konce bytu na druhý, skáče kde může, přemety, rozšířený zorničky, jen, aby tu blbou hračku, která ho vyrušila z líbezného spánku zardousil. Ještě je docela zajímavý, že ho chytne rapl téměř vždycky, když vyleze ze záchodku. Mňouká a běhá po bytě. Znáte to? Prvně to bylo vtipný že jo, chodili jsme za ním jak za dítětem a chválili ,,Ano Epíčku, ty jsi udělal bobeček, ty jsi šikovná kočička."

Na druhou stranu Fabišek je podstatně víc vzhůru, pořád někde loudí, ale k jídlu si tuze rád lehne, však co by se namáhal, jeho oblíbená hračka je s ním
24 hodin denně, takže ji drží celý den, aby neutekla. Přijde mi,že je zaplý na neutrál, dokud neuvidí jídlo, nebo někoho, kdo by mu to jídlo mohl dát, to začne hopsat po stole, lítat po kuchyni, svolávat všechny kočky v okruhu 30 km, aby věděly, že ON DOSTANE JÍDLO.Jakmile dojí, zapne na neutrál a čeká na další várku jídla.


V podstatě je to docela zajímavé téma a vnuklo mi vzpomínku na Epíčka,když byl ještě koťátko.Přikládám video.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji vám za milý komentář :)